Forskjellig underholdning

Underholdning ja – det kan være mye forskjellig det. Ikke bare er det store forskjeller allerede i Norge mellom de forskjellige landsdelene og de forskjellige aldersgruppene, men det er vel kanskje enda større forskjeller om man kikker litt rundt i verden. Dette emnet er vel så stort så dersom jeg skal skrive om alt så kommer jeg til å skrive like mye som tilsvarer en hel bokserie på mange bøker. Men jeg skal heller plukke litt her og der og kanskje litt rundt omkring i verden. Ser litt an hvilket humør jeg er i underveis og så videre når jeg skal skrive om dette.

Min underholdning

Min underholdning

Hva blir jeg underholdt av kan jo være mye forskjellige. Jeg er ganske enkel å underholde tror jeg selv i hvert fall. Sport er selvfølgelig noe jeg trives med å følge med på. Både sommer som vinter. På sommeren er det veldig mye sykling som står høyt opp på min liste over sport jeg følger med på. Fotball blir nesten naturlig å følge litt med på i hvert fall, da det er veldig mange rundt meg som har fotball som sin favoritt. Og på den måten så får man dermed dette inn automatisk uten å sitte å se på hele kamper. Jeg lever i et miljø med mye utlendinger, så dermed får jeg også mye fotball fra andre land enn bare den norske serien. Så er det selvfølgelig alle de store mesterskapene som blir arrangert gjennom et helt år i forskjellige sporter. Fri-idrett, håndball, fotball, olympiske leker, verdensmesterskap, Norges mesterskap, cup av ulike slag og mange andre varianter.

Utenlandsk sport

Jeg lever som kanskje noen har skjønt allerede i utlandet, så å se sporter som Sumo bryting og Thai boksing på TV er helt normalt. Dermed blir det at man ser litt av det. Og har man først sett litt så lærer man jo litt etter hvert om de sportene og følger litt med om man har muligheter. Men ok – tilbake til Norge igjen. Musikk er god underholdning. En konsert enten det er lokale utøvere eller om det er en superstjerne som er på besøk i landet er god underholdning begge deler.

Arbeid med barn

Jeg har ingen barn selv, men jeg synes faktisk at å se familie forestillinger av lokale «kunstnere» og «utøvere» kan være god underholdning også. Alt til sin tid selvfølgelig, men sammen med gode venner og se deres barn underholde på en tilstelning er helt ok for min del. Som nevnt så er jeg meget allsidig. Selv har jeg spilt i korps i mange år – så der kommer vel kanskje en del av slik interesse inn som musikk og underholdning lokalt. Også som voksen har jeg vært med å hjelpe til for å lære barn musikk. Så dermed vet jeg meget godt hvor mye arbeid som ligger bak det å arrangere noe. Det ligger mange timers arbeid bak å arrangere noe som kanskje varer under en eneste liten time. Men selv om det er mange timers slit bak slikt så er gleden enorm når man ser folk blir underholdt og koser seg på et arrangement!

Arbeid med barn