Hva er din underholdning

Man kan finne underholdning i nesten alt som skjer her i verden. Alt det er snakk om er jo bare hvilke interesser du har og hva du selv oppsøker som du trives med. Det er underholdning i TV, radio, internett, telefoner, spill, sport, venner, jobb, andre mennesker eller ja nesten sagt hva det skulle være så finnes det noen som finner underholdning i det på en eller annen måte. Dessverre så finnes det noen mennesker her i verden som finner underholdning i å gjøre livet surt for andre medmennesker, men de skal jeg ikke snakke om her. De er en smule litt for spesielle for meg!

Personlig

Den listen jeg listet opp innledningsvis er inneholder også ting jeg finner som god underholdning. Men det er så mye at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Og mine personlige interesser har jo forandret seg ganske mye i løpet av mine leveår. I mine unge ungdomsår var jeg interessert i sport og musikk som aktiv i begge deler. Etter hvert tok musikken over mest og ble praktisert i flere former. Så i litt mer voksen alder men fortsatt ung, da var det jobb som stod øverst på listen. Jeg hadde jobber som jeg trivdes veldig godt med. Eller helt ærlig så var det et par forsøk først før jeg fant hva jeg trivdes med da! Det ble to eller tre ulike varianter innen transport. Først varebil, så langtransport og til slutt som megler og koordinator på et kontor. Alle de tre variantene trivdes jeg med meget godt!

Uheldig

Selv om jeg har hatt det bra på de forskjellige arbeidsplassene jeg har vært i mitt liv, så har jeg vært såpass uheldig at jeg i en ganske ung alder ble arbeidsufør og etter hvert trygdet. Ikke det at det er noen skandale å være trygdet, men det gjør at man må endre en del livsvaner som man har skaffet seg og så videre. Det økonomiske er ikke det samme i arbeid som utenfor arbeidslivet dessverre. Men etter å ha justert på mange ting så går det helt fint å leve med det i dag i hvert fall.

Ny underholdning

Ny underholdning

Og etter hva jeg skrev om i forrige avsnitt så har jeg endret livstil og underholdning for min egen del ganske dramatisk. Jeg har nemlig flyttet fra gamle Norge og til Thailand på permanent basis inn til videre. Og her er det underholdning i mye annet enn hva det er i Norge.

Det å gå ut på bar og treffe andre mennesker for eksempel er noe helt annet her – og det finner jeg stor underholdning i men i moderate porsjoner. Og for de av dere som kjenner en del til Thailand så vet dere også ganske sikkert en del om at mentaliteten til det andre kjønn er helt forskjellig her nede. Her nyter de fleste livet så langt og lenge de kan og lever ikke bare etter klokka og løper rundt som en vill hønseflokk dagen lang. Det vi ikke rekker i dag det tar vi i morgen er et stort motto her nede. Det finnes mengder av både meget god mat og masse god drikke i alle varianter! Kom en tur og nyt den underholdningen jeg forsøker å skissere for dere her da vel – Velkommen!