Musikk i alle varianter

Musikk er noe vi alle bruker som underholdning. Både hjemme, i bilen, kanskje på kontoret eller en annen arbeidsplass, under trening med ørepropper er et helt vanlig syn i dag og også gatelangs med enten øretelefoner eller bare ørepropper. Men man kan ikke høre hva de lytter på de som går slik, men det er å anta at det er musikk.

Konserter

Vi går også på konserter både lokalt og vi reiser gjerne et stykke dersom det er spesielle artister. Lokalt kan det være alt fra sønn eller datter som holder konsert med vennegjengen etter å ha øvd inn en sesjon som kan presenteres for publikum. Kanskje satt sammen med andre grupper av musikere eller noe for å få en viss tid med underholdning. Korps har konserter fra tid til annen i det lokale miljøet – god underholdning.

Er du eller dere heldige har dere tryllekunstnere i lokalmiljøet av kvalitet. De vil gjerne vise seg frem for publikum. Kanskje samarbeider de med for eksempel korpsene og er pause underholdning. Eller om de har nok materiale for å ha en helaften selv. Her varierer det og det er mange forskjellige sammensetninger av underholdning.

Større artister

Er det et litt større band som kommer på besøk til byen der du bor eller til nabo byen så er det lett å ta turen – i hvert fall på Østlandet ligger byene ganske tett på hverandre i forhold til lenger nord i landet.

Selv har jeg ikke vært på mange slike konserter. Jeg har hørt Turboneger spille en aften og jeg har hørt DDE spille live. Har jeg vært på konsert så har det vært mye mer lokale ting. Begge de to store er jo trønder band og jeg befinner meg i Østfold.

Men Norge har jo mange flere artister å by på enn de to jeg har presentert her. Men det er to jeg har funnet god underholdning i, selv om det begynner å bli en del år siden jeg hørte de live nå.

De største i musikk

Oslo har jo en storstue hvor store band får plass, Oslo Spektrum. Der kommer det både store norske artister og band og det kommer internasjonale stjerner.

Kommende stor og god underholdning i Oslo Spektrum er først nå i April er det en hel weekend med Norsk Militær Tattoo. Alle fem av de norske forsvarets musikk korps kommer med innslag, Utenlandske militærkorps, drillkontingenter og selvfølgelig Hans Majestet Kongens Garde. Dette er vel et av dere høydepunkter i løpet av året.

Senere på sommeren får det nytt storbesøk i Spektrum – Judas Priest med spesial gjest Megadeath. Men før disse har stjerne som Jeff Dunham og Paul Simon hatt konserter. Paul Simon er dessverre ute på sin avskjedsturne for karrieren. Men det vil garantert bli en meget god konsert med mange låter fra hans karriere.

Det er mange flere arrangementer og konserter i Spektrum som allerede er planlagt, men det blir sikkert endringer i løpet av året. Så klikk innom Spektrum sine sider og følg med selv.