Tilbake i hjemmet

Er underholdning bare dersom noen andre underholder deg med et eller annet? Nei det er det da absolutt ikke. Det meste av underholdning for deg selv står du også for selv. Når du gjør ting du liker så kan det kalles for underholdning. Men definisjonen av hva underholdning er kan jo selvfølgelig diskuteres. Egen underholdning eller ekstern underholdning. Her er det mye å ta av i begge uttrykkene. Det finnes ingen fasit for dette her så det er bare du selv som bestemmer hva som er underholdning for deg selv.

Tv, data og elektronikk

Et fjernsyn i dag er ikke det samme som et fjernsyn var for 30-40 år siden. Ikke bare har selv apparatet forandret form og utseende, men innholdet i fjernsynet eller TV om du vil har også utviklet seg enormt. I dag er et slikt apparat rene underholdningsmaskinen. Har du det riktige TV ‘et så kan du nesten unnvære å ha en datamaskin i huset. TV ’en er da nemlig en datamaskin om den benyttes riktig.

Selv hoved bruken av TV er vel fortsatt den samme som den har vært i alle år. Å se programmer, filmer og nyheter på skjermen. Men det har jo utviklet seg til å være mye mer underholdning i dag på denne skjermen enn det var tidligere. Utvalget er også mye større enn det noen gang har vært.

Man behøver ikke lenger ta turen til videobutikken for å skaffe seg en film å se på. I systemet på de nyere fjernsynene i dag er det lagt opp slik at du kan gå inn på internett gjennom TV ‘en og leie deg en film der. Du kan også ta opp filmer som går som TV program og se den på et senere tidspunkt som passer deg. Selve fjernsynet i dag er en ren datamaskin. Men det er ikke på langt nær alle som er klar over dette. Det er mange som fortsatt benytter TV kun som TV og ingenting annet. Min far på over 70 har kommet såpass langt at han benytter TV også som radio hele dagen. Og han benytter tekst TV for å finne blant annet lotto tallene og slike ting. Dette gjør han på TV av gammel vane. >for han har både Laptop, Smart telefon og nettbrett liggende innen rekkevidde fra seg i sofaen. Men gammel vane er vel vond å vende heter det vel.

TV Spill

Det er jo også mye maskiner man kan få kjøpt som kan kobles til tv. Både for å spille spill som er i disse maskinene. Tenker da på Playstation for eksempel som vel er en av de mest kjente av disse maskinene. Men det finnes en del flere.

Man kan også koble til slikt utstyr at man kan spille trenings spill som løpe ut i naturen, sykle gatelangs, ro i maskin men ser sjøen, spille tennis og mange andre øvelser.

Det er så utrolig mange underholdnings alternativer i hjemmet i dag at det er bare seg selv som er begrensningen omtrent. Noe av det koster litt penger å anskaffe, men til gjengjeld så har man underholdning i mange timer.